Van Oorschot boeken te koop bij Van Oorschot
Onderwerp: Van Oorschot boeken te koop bij Van Oorschot
Verzenddatum: 2010-04-08 08:13:45
Mail nr #: 2
Inhoud:
Uitgeverij G.A. van Oorschot

Uitgeverij G.A. Van Oorschot

Van Oorschot fonds nu rechtstreeks bij u thuis!

fotoDames en Heren!
Particulieren kunnen vanaf vandaag het complete Van Oorschot fonds rechtstreeks bij onze uitgeverij bestellen, van de oudste tot de allernieuwste. Hiertoe hebben wij onze webstekken www.vanoorschot.nl en www.oorshop.nl in elkaar geschoven en een overeenkomst gesloten met het Centraal Boekhuis te Culemborg.

Zonder twijfel treft u de eerstkomende tijd hier en daar nog vage afbeeldingen, lelijke spatiëring en soortgelijke ongerechtigheden aan, maar dat zijn kleinigheden die wij nog gaan verbeteren. Wij voelden ons gelijk de spin Balder D. Quorg uit het beroemde Koolhaasverhaal, toen die aan zijn eerste draad hing: "Het was gewoon een koorts, hij móest zakken nu." en wilden niet langer wachten.

Op www.vanoorschot.nl vindt u acht categorieën (poëzie, romans, verhalen en novellen, essays, verzamelde werken, Russische Bibliotheek, Franse Bibliotheek en kelderrestanten). U bestelt en betaalt bij ons zoals u gewend bent - of snel zult raken - terwijl de boeken u worden toegezonden vanuit Culemborg, op een heel enkel kelderrestant na. Dat laatste geldt ook voor de drie categorieën Bijzondere uitgaven, posters en T-shirts. Uw bijdrage in de portokosten blijft € 1,95 ongeacht de plaats van verzending.

Behalve met eenmalige machtiging en door middel van internetbankieren kunt u binnenkort ook met een kredietkaart betalen. Hierover ontvangt u nader bericht.

Ter gelegenheid van deze wat ons betreft feestelijke uitbreiding van www.vanoorschot.nl bieden wij u drie schitterende boeken uit onze nieuwe categorie kelderrestanten, tegen prijzen waar u niet om zult glimlachen maar schateren:

J. J. Voskuil - Requiem voor een vriend, het aangrijpende romanportret van een langzaam gek wordende vriend. Was € 27,50 - nu € 10,00

H. van Grevelingen - Verzameld werk, vier romans van deze helaas onderbelicht gebleven schrijver in een karakteristieke van oorschot- dundruk. Was € 31,00 - nu € 12,50

Adriaan Morriën - Brood op de plank | Verzameld kritisch proza in twee delen

O verkijkt u zich niet op het genre en de verneukeratieve titel! Deze prachtige van oorschot- dundruk biedt 1600 bladzijden puur leesplezier, waarvoor Morriën de P.C. Hooftprijs had behoren te worden toegekend. Was € 55 - nu € 15,-

U vindt deze aanbiedingen in de rubriek 'Kelderrestanten', in de winkel, rode knop 'Oorshop' aan de linkerzijde.

Hotel van Hassel

In het weekend van 16 tot en met 18 april wordt er in De Balie in Amsterdam "Hotel van Hassel" georganiseerd: een lang weekend korte verhalen. Het programma is opgesteld door Sanneke van Hassel en verschillende schrijvers uit het Van Oorschotfonds doen er aan mee of staan in de belangstelling. Op zaterdagochtend om 11:00 bijvoorbeeld spreekt Mohana van den Kroonenberg, schrijfster van Moorddiner, het boek dat in mei verschijnt, met Librisprijswinnares D.Hooijer. Hooijer verschijnt het weekend nog een aantal keren op het podium. Verschillende voorstellingen worden gepresenteerd door Erik Menkveld, andere door Tiraderedacteur Jeroen van Kan. Op zondag spreekt Aaf Brandt Corstius over de dierenverhalen van Koolhaas.
Een groot deel van de verhalen die dit weekend worden voorgelezen, staat in het volgende Tiradenummer dat dit weekend gepresenteerd wordt en voor het eerst verschijnt met DVD. Lees voor meer informatie over dit nummer een van de berichten hieronder. Komt allen de 16e, 17e en/of 18e!


1

 

Uw gegevens::

1