Librisprijswinnares D. Hooijer op de Uitmarkt

IJs en weder dienende signeert D. Hooijer, winnares van de Libris Literatuur prijs 2008 met haar verhalenbundel Sleur is een roofdier, komende zondag 31 augustus tussen 15 en 16 uur haar boeken in onze stand tijdens de jaarlijkse Uitmarkt.
Wij zijn trouwe deelnemers aan de traditionele boekenmarkt die sinds jaar en dag het Uitmarkt-festijn van een fraaie omlijsting voorziet (mooie boeken nietwaar…) omdat we het prettig vinden rechtstreeks met de lezers van onze boeken te kunnen praten.
Wij heten u komende zaterdag 30 en zondag 31 augustus dan ook van harte welkom op onze stand (nrs 58 en 59) op de Piet Heinkade, tussen de Jan Schaeferbrug en Panama (tramlijn 26 vanaf het Centraal Station)!
Kom kennisnemen van onze binnenkort te verschijnen nieuwe boeken (Karel van het Reve – Verzameld werk!), verwen uzelf met de aanschaf van een van onze prachtuitgaven, op zondag een door D. Hooijer gesigneerd exemplaar van haar prijswinnende boek of haar al even goede eerste twee verhalenbundels Kruik en kling en Zuidwester meningen, en neem vooral een kijkje in ons wel heel gevarieerde aanbod van magazijnrestanten (prijsjes waar u om zult glimlachen).
Ook geldt tijdens de Boekenmarkt nog de kortingsbonactie van € 5,– op de magistrale roman De geschikte jongen van Vikram Seth, schitterend vertaald door Christien Jonkheer en Babet Mossel, en dit voorjaar alom juichend ontvangen: 1400 bladzijden dundruk, echt gebonden met stomslag en leeslint voor maar € 44,90! 
Elke koper van een nieuw boek ontvangt, zolang de voorraad strekt, als geschenk het lievelingsboekje van Geert van Oorschot (“ik demp er nog liever de gracht mee dan dat ik het opruim”): Jan van Nijlen Druilende burgerij, Jeugdherinneringen van een eenzelvig man..

Ten slotte: momenteel stellen wij alles op alles om u komend weekend ook een bijzondere voorpublicatie te kunnen aanbieden van Willem Jan Otten: het prachtige gedicht Bahamontes’ hemelvaart uit zijn nieuwe bundel Welkom, die in november zal verschijnen. Dit gedicht van ruim 90 regels staat fraai en groot afgedrukt op een strook van 95 x 6 centimeter. Gratis uiteraard en… zolang de voorraad strekt! 

Graag dus tot komend weekend op de Boekenmarkt / Uitmarkt!