Van Oorschot-fonds nu rechtstreeks bij u thuis!

Dames en Heren!

Particulieren kunnen vanaf vandaag het complete Van Oorschot-fonds rechtstreeks bij onze uitgeverij bestellen, van de oudste tot de allernieuwste titels. Hiertoe hebben wij onze webstekken www.vanoorschot.nl en www.oorshop.nl in elkaar geschoven en een overeenkomst gesloten met het Centraal Boekhuis te Culemborg.

De Oorshop is uitgebreid met ruim 200 titels. Hier en daar treft u nog vage afbeeldingen, lelijke spatiëring, een verouderde tekst en soortgelijke ongerechtigheden aan, maar dat zijn kleinigheden die wij de komende tijd verbeteren. Wij voelen ons namelijk als de spin Balder D. Quorg uit het beroemde Koolhaasverhaal, toen die aan zijn eerste draad hing: “Het was gewoon een koorts, hij móest zakken nu”, en wilden niet langer wachten.

In Oorshop vindt u acht categorieën (poëzie, romans, verhalen en novellen, essays, verzamelde werken, Russische Bibliotheek, Franse Bibliotheek en kelderrestanten). U bestelt en betaalt bij ons zoals u gewend bent – of snel zult raken – terwijl de verzending plaatsvindt vanuit Culemborg, op een enkele uitzondering na. Dat laatste geldt ook voor de drie categorieën Bijzondere uitgaven, posters en T-shirts. Uw bijdrage in de portokosten blijft € 1,95 ongeacht de plaats van verzending.

Behalve met eenmalige machtiging en door middel van internetbankieren kunt u binnenkort ook met een kredietkaart betalen. Hierover ontvangt u nader bericht.

Ter gelegenheid van deze wat ons betreft feestelijke uitbreiding van www.vanoorschot.nl bieden wij drie schitterende boeken aan uit onze nieuwe categorie Kelderrestanten, tegen prijzen waar u niet om zult glimlachen maar schateren:

J. J. Voskuil – Requiem voor een vriend, het aangrijpende romanportret van een langzaam gek wordende vriend. Was € 27,50 – nu € 10,00

H. van Grevelingen – Verzameld werk, drie romans en nagelaten werk van deze helaas onderbelicht gebleven schrijver als klassieke Van Oorschot – Dundruk. Was € 31,00 – nu € 12,50

Adriaan Morriën – Brood op de plank | Verzameld kritisch proza (2 delen). O verkijkt u zich niet op het genre en de verneukeratieve titel! Deze prachtige Van Oorschot – Dundruk biedt 1600 bladzijden puur leesplezier, waarvoor Morriën de P.C. Hooftprijs had behoren te worden toegekend. Was € 55,00 – nu € 15,00.

Op dus naar Oorshop, waar u ze vindt in de rubriek Kelderrestanten: zie de rode knop links!