Blinde boekjes

‘De jubileumverhalen van Uitgeverij Van Oorschot maken hebberig’, zo schittert de titel van het artikel van Maarten Moll in Het Parool van 19 oktober jl. En daar is reden voor. Dertien schrijvers uit ons fonds schreven speciaal voor ons 75-jarig jubileum elk een nieuw verhaal. En die liggen nu in de boekhandel: onze ‘blinde boekjes’.

Maar… doordat elk boekje afzonderlijk is verpakt in een gesloten envelop weet je niet welke je krijgt. Welk verhaal ontvangt u van een van onze topauteurs?

Martin Michael Driessen, Nico Dros, Stephan Enter, Yolanda Entius, Carl Friedman, Otto de Kat, Sander Kollaard, Gilles van der Loo, Sipko Melissen, Elisabeth van Nimwegen, Willem Jan Otten, Jannie Regnerus en Marijke Schermer schreven elk een verhaal.

Om de verrassing te vergroten zitten er in sommige verpakkingen gesigneerde exemplaren of zelfs speciale tegoedbonnen voor mooie prijzen.

Alvast de eerste fragmenten lezen? Houd onze socials in de gaten. Voor meer informatie of vragen mailt u naar stage@vanoorschot.nl

https://www.parool.nl/kunst-media/de-jubileumverhalen-van-uitgeverij-van-oorschot-maken-hebberig~b83949dd/