De komende weken

De komende weken zal er steeds een bezetting op de uitgeverij zijn die het mogelijk maakt de deur open te doen en de telefoon op te nemen. Intussen leggen we de laatste hand aan de zomeraanbieding, en tellen we onze zegeningen nu Nicolien Mizee de Henriette Roland Holstprijs kreeg toegekend voor haar prachtige faxboeken, Stephan Enter genomineerd werd voor de E. de Perronprijs, en Sander Kollaard en Marijke Schermer op de shortlist van de Libris staan.

Een paar leestips, naast de boeken van bovengenoemde auteurs: David Markson Wittgensteins minnares, over lege straten en een vervreemdend gevoel, J.M.A Biesheuvel Reis door mijn kamer, voor wie even zijn huis niet uit kan/wil, en benieuwd is hoe een grootmeester dat oplost, Lev Tolstoi Oorlog en vrede, als je er nu niet aan toe komt, wanneer dan? Charles-Ferdinand Ramus De grote angst in de bergen, een zeer aansprekende quarantaineroman.

Vooral behoefte aan iets heel anders? Dan past dit wellicht in je nieuwe schema: de kleine Russische Bibliotheek, elke twee dagen een nieuwe titel en je bent al weer 16 dagen verder…

Besteed je nieuwe tijd goed. Blijf gezond!