De kus en een bon

Een man krijgt de eerste kus van zijn leven, die echter voor een ander bestemd blijkt. Wie was de vrouw die hem in het donker kuste? — Ziehier de portee van Tsjechovs verhaal De kus, dat nu samen met twee andere verhalen in een goedkope editie gebundeld is.
In het tweede verhaal, Romance met contrabas, komt een naakte vrouw ongezien aan op haar eigen bruiloft, in een contrabaskist. Hoe is het mogelijk? En in het derde verhaal, Ariadna, verlieft een man zich in zijn beeldschone jonge buurvrouw. In dit verhaal legt Tsjechov bovendien en passant uit hoe mannen in z’n algemeenheid tegen vrouwen aankijken. Zo treffend als hij dat doet! De ene man legt het aan de andere man uit op het dek van een schip dat van Odessa naar Sebastopol vaart. En daarmee begint het verhaal.

De kus kost € 7,50 en is voorzien van een kortingsbon ter waarde van € 5 voor aanschaf van Tsjechovs complete toneelwerk, dat aankomend weekend verschijnt. Als u de drie verhalen al kent, omdat u Tsjechovs vijfdelige Verzamelde verhalen reeds in uw bezit heeft, maar u wil wél de kortingsbon bemachtigen, dan zou u kunnen besluiten om het boekje aan iemand cadeau te doen en de bon voor uzelf te houden. Maar u kunt de bon ook hier downloaden, uitprinten en overhandigen aan uw boekhandelaar.