Kom naar de Dokter Zjivago leesclub!

Op 19 juni start de Schwob Zomeractie met een leesclub-festival in het centrum van Utrecht. 8 Leesclubs, op 8 locaties, op één zondagmiddag en afsluitend een Schwob-zomerborrel in Café ’t Hoogt. Eén leesclub zal in het teken staan van Dokter Zjivago. Ruim vijftig jaar na de film is de nieuwe Nederlandse vertaling verschenen en is Pasternaks langverwachte toetreding tot de Russische Bibliotheek een feit. De Pasternak-leesclub wordt gehouden in Antiquariaat Hinderickx & Winderickx en geleidt door Sjeng Scheijen, slavist en auteur van de biografie van Sergei Diaghilev. 

Het boek of ebook met toegangskaart voor de leesclub zijn verkrijgbaar via Het Literatuurhuis. Wie al in het bezit is van deze Pasternak-uitgave kan zich voor €10 aanmelden voor de leesclub door een email te sturen naar info@hetliteratuurhuis.nl.

Na afloop van de leesclub staat voor alle deelnemers van alle acht leesclubs een drankje klaar in ’t Hoogt om samen de Schwob Leesclub af te sluiten. Tijdens de literaire quiz maakt men daar kans alle acht boeken uit de zomerselectie te winnen!

Bewaren