Nog 17 gouden waardebonnen niet gevonden…

Wie o wie zullen de gelukkige vinders zijn van de 17 ‘gouden’ waardebonnen die er nog over zijn van de 40 die wij hebben verstopt in de eerste 2000 exemplaren van de nieuwe Gogol-vertaling van Aai Prins? Tot eind augustus waren er 21 gelukkige vinders die de verzamelde werken in vier delen dundruk wonnen van hetzij Ivan Boenin dan wel Ivan Toergenjev

Maar waarom zou u deze nieuwe vertaling aanschaffen? Lees daartoe de jubelende bespreking van Michel Krielaars, chef Boeken van NRC Handelsblad. ‘Laat andere boeken ongelezen en neem uw toevlucht tot de Russische klassieken. Dat gaat eens te meer op voor Gogol, wiens subtiele verhalen door vertaalster Aai Prins nieuw leven zijn ingeblazen,’ zo adviseert hij. ‘Net als bij Langevelds nieuwe vertaling van De broers Karamazov sta je ook dit keer versteld van de briljante vondsten van de vertaler.’ Lees hier de complete recensie van Krielaars.

Het is dus genieten geblazen van de nieuwe Gogol-vertaling. Maak daarbij nog kans op een gouden waardebon van 1 op 50. Zeg nu zelf, dat is een beduidend grotere kans dan bij de staatsloterij! Let op: deze actie geldt tot 31 december 2012!