De nieuwe Biesheuvel!

Toen in 2008 het driedelige, gebonden Verzameld werk van J.M.A. Biesheuvel verscheen, had de auteur volgens eigen zeggen de gewaarwording dat hij verdwenen was: in zijn eigen verzameld werk. Maar Biesheuvel is er nog!  Heden verschijnt Brief aan Vader. Een keuze uit eigen werk.

Ook na 2008 bleef hij schrijven en publiceren, met name in Hollands Maandblad en bij bibliofiele drukkers. Een van deze nieuwe verhalen, ‘Brief aan Vader’, las hij in 2013 voor in een reprise van het tv-programma ‘Hier is… Adriaan van Dis’. Hij maakte daarmee diepe indruk. Voor de eerste keer presenteert Biesheuvel zijn keuze uit eigen werk, de verhalen die hemzelf het dierbaarst zijn, en vulde deze aan met nog niet eerder gebundeld werk.

Zaterdag 14 februari a.s. wordt het boek gepresenteerd  bij de uitreiking van de J.M.A. Biesheuvelprijs en de start van de Week van het korte verhaal. Hier meer informatie.

Naast deze handelseditie verschijnt voor de verzamelaar en bibliofiel tevens een luxe versie in een oplage van 100 exemplaren, genaaid gebonden in linnen door Boekbinderij Van Waarden, voorzien van een leeslint en een afwijkend stofomslag, en genummerd en gesigneerd door de auteur onder het colofon. Deze exemplaren zijn uitsluitend en zolang de voorraad strekt verkrijgbaar via de webshop van Van Oorschot. € 60 | isbn 9789028242159