Van Oorschot op de Uitmarkt

Wegens doorslaand succes ook dit jaar: Op zondag 28 augustus om 16.00 uur verloten wij op de Uitmarkt in Amsterdam deze unieke cassette ter waarde van € 900,00: het Verzameld werk van J.M.A. Biesheuvel, drie delen dundruk, echt gebonden met stofomslag en leeslint en gevat in een fraaie cassette. Er werden naast de reguliere handelsuitgave 25 sets gebonden in leer, die werden genummerd en door de schrijver gesigneerd onder het colofon van elk van de drie delen. Hiervan zijn voor de liefhebbers nog slechts 7 sets  in donkerblauw (de favoriete kleur van de schrijver, op het plaatje rechts) beschikbaar. Prijs € 900,00 per set. Een van deze unieke sets wordt verloot.

Verder kunt u van ons, als ieder jaar een schitterende verzameling prachtboeken verwachten, voor onvoorstelbaar lage prijzen. U vindt ons in de passage van het Rijksmuseum.

U kunt hier 10 loten kopen, Ã  1 euro per stuk. De loten worden op uw naam in de glazen koffer gedaan, op de Uitmarkt vindt de blinde trekking plaats. De winnaar krijgt indien hij/zij aanwezig is de cassette meteen mee, anders wordt hij/zij via de mail in kennis gesteld.  Wij herinneren ons nog de gelukzalige blik van de winnaar vorig jaar, die dit prachtwerk voor slechts 10 euro in bezit kreeg!

Koopt u op de Oorshop behalve deze loten nog iets anders, dan krijgt u van ons 5 extra  loten cadeau. Voor de loten klik hier.