Loterij lederen Biesheuvel

Wegens succes herhaald: Op zondag 29 augustus om 16.00 uur verloten wij op de Uitmarkt in Amsterdam deze unieke cassette ter waarde van € 900,00: het Verzameld werk van J.M.A. Biesheuvel, drie delen dundruk, echt gebonden met stofomslag en leeslint en gevat in een fraaie cassette. Er werden naast de reguliere handelsuitgave 25 sets gebonden in leer, die werden genummerd en door de schrijver gesigneerd onder het colofon van elk van de drie delen. Hiervan zijn voor de liefhebbers nog slechts 8 sets  in donkerblauw (de favoriete kleur van de schrijver) beschikbaar. Prijs € 900,00 per set. Een van deze unieke sets wordt verloot.

U kunt hier 10 loten kopen, Ã  1 euro per stuk. De loten worden op uw naam in de glazen koffer gedaan, op de Uitmarkt vindt de blinde trekking plaats. De winnaar krijgt indien hij/zij aanwezig is de cassette meteen mee, anders wordt hij/zijn via de mail in kennis gesteld.

Wij herinneren ons nog de gelukzalige blik van de winnaar vorig jaar, die dit prachtwerk voor slechts 10 euro in bezit kreeg!