Telefoongesprek

“- het was vreemd.
Ja we hebben eerder wel met elkaar gezoend, maar dat was…
Dat was niets, we kennen elkaar al heel lang, al sinds de brugklas. Dat is echt al 6 jaar man, maargoed, ja, hij is dus nog maagd en we waren dronken.
Nee niet echt heel dronken. Een beetje. We waren bij hem-
Hij is m’n beste vriend! Dat weet je. Al een tijdje geleden – we hebben elkaar ook al zo vaak naakt gezien maar een tijdje geleden dus, vroeg hij of hij m’n borsten mocht aanraken en dat was een raar moment. Hij hield zijn hand er op en kneep een beetje, onhandig, terwijl hij zo zelfverzekerd is altijd.
Uhuh. Ja. Nou omdat hij het is, dus daarom. Het was niet erg, maar ook niet van, man, dat gaan we nog een keer doen. Maargoed twee dagen geleden waren we bij hem aan het drinken,
Wijntjes, een heleboel wijntjes. Wat? O. Huiswijn van de Albert Heijn. Ja dat is best te doen. Maargoed we waren een beetje dronken en we waren een beetje aan het zoenen. Dat is wel lekker want hij kan goed zoenen, hij zoent ook wel vaak met meisjes met uitgaan. Maargoed omdat hij nog nooit met een meisje naar bed is gegaan. Hij had het erover dat hij daar last van had en of wij-
Hij maakte een grapje. Wat precies? Ja goh weet ik veel, goed, maar, we gingen op bed en een beetje meer zoenen…Hij heeft ook een beetje aan me gezeten. Daar was hij niet zo goed in. Hij kon het niet vinden.
Toen wilde hij plots niet meer. Hij is wel blijven slapen want hij kon niet meer naar huis. Als zijn moeder hem zo had gezien. Hij mag helemaal niets van haar. Ik heb hem vroeg weggestuurd, zogenaamd omdat ik huiswerk wilde maken.
En nu stuurt hij opeens allemaal smsjes! Over hoe m’n dag was en wat hij heeft gedaan. Hij vertelt echt alles. Zelfs dat hij ‘lekker heeft gejogd’ enzo. Ik bedoel, wat kan mij dat schelen opeens. Eerst deed hij dat toch ook niet.
Wacht effe, ik moet uitstappen”

Layla van der Oord (1990)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *